magi napisał(a):Jakich żeli używacie do paznokci? Podajcie jakieś marki i ewentualnie które. Chodzi mi o takie które by się szybko nie kruszyły ani nie rozwarstwiały od płytki trudnej. Bede wdzięczna za jakąs podpowiedz
ania.g napisał(a):od początku uzywam tylko żeli ACTIV. dla mnie są najlepsze. Same się poziomuja, i nie musze wykręcac rece klientce, nie ściekają i co wazne nie zapowietrzają mi sie i nie kruszą. Miałam kiedyś inne z ciekawości i jakoś moję uwazam za najlepsze.
jjj0410 napisał(a):Witam.Ja używam żeli SUN FLOWER.Są różnej gęstości,każda może coś dla siebie wybrać z oferty.
Sophie__ napisał(a):magi napisał(a):Jakich żeli używacie do paznokci? Podajcie jakieś marki i ewentualnie które. Chodzi mi o takie które by się szybko nie kruszyły ani nie rozwarstwiały od płytki trudnej. Bede wdzięczna za jakąs podpowiedz
a jakich żeli używałaś do tej pory?? Jeśli o mnie chodzi to większość znanych mi żeli ładnie się trzyma wszystko kwestia wykonania wszystkich czynności poprawnie. Mi bardzo odpowiadają żele średnio gęste
np. Effective nails
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości