Najwiekszy portal o stylizacji paznokci oraz pielęgnacji dłoni i stóp ( tipsy, paznockie, manicure, pedicure, ogłoszenia, artykuły o paznokciach, produkty do paznocki)
ArtykułyProduktyKatalog branży kosmetycznejOgłoszeniaKonkursyForum dyskusyjneSłowniczek kosmetycznyPartnerzy

Jakie żele najlesze?

W tym dziale wpisujcie z jakich produktów korzystacie, z jakiej firmy. Będziemy systematycznie wpisywać je w dziale Produkty (menu na stronie portalu) Tak żeby każdy mógł wypowiedzieć się oraz ocenić je. Pomożemy w ten sposób wybrać najlepsze produkty dla uczących się i zaczynających przygodę ze stylizacją.

Re: Jakie żele najlesze?

Postprzez ania.g » 22.08.2010, 17:06

Agulek własnie widze na ich stronie. Fajnie. Jak cię interesuje to kupuje tez na innej stronie. Tylko jeszcze oni maja żele Activ. I często jeszcze tańsze. A są ok bo juz brałam je kilkanascie razy.

http://www.idora.pl/k90,zele-uv-zele-activ.html

Bardzo dobra hurtownia i super ceny :-)
Awatar użytkownika
ania.g

Postprzez centrummoon » 09.12.2010, 18:02

tak naprawdę większość zależy od naszej pracy ale oczywiście produkty są również bardzo ważne.
ja osobiście polecam Creative Nail Design - świetne produkty i co bardzo ważne bardzo wygodne w opracowaniu oraz HYPOALERGICZNE.
dobrymi produktami są również żele IBD.
najlepiej używać produktów PRODUCENTÓW a nie PRZELEWACZY, którzy podają się za producentów.
pozdrawiam
www.paznokciemoon.pl
centrummoon

Postprzez ElenaMaster » 15.12.2010, 12:24

Moja odpowiedź ;)

Takie które nie pięką w lampie czyli bezkwasowe. Takie żele nie niszczą naturalnej płytki.
ElenaMaster

Postprzez ania.g » 27.12.2010, 19:42

Własnie się dowiedziałam ze po polsce chodza podrobione żele IBD i musiałam na nie trafić. Dziewczyna ktora robi na nich od 7 lat kupiła tez tam gdzie ja i jest w szoku, bo nie ta konsystencja i ogólnie sa problemy z nimi. a ona zawsze miała ze stanów oryginalne. Skusiła sie kupic u nas. I zawód.
Już to kiedys słyszałam , ale myslałam ze to ściema :-(
Awatar użytkownika
ania.g

Poprzednia

Wróć do Sprzęt i materiały

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości