Najwiekszy portal o stylizacji paznokci oraz pielęgnacji dłoni i stóp ( tipsy, paznockie, manicure, pedicure, ogłoszenia, artykuły o paznokciach, produkty do paznocki)
ArtykułyProduktyKatalog branży kosmetycznejOgłoszeniaKonkursyForum dyskusyjneSłowniczek kosmetycznyPartnerzy

Czas wykonania paznokci żelowych

Wpisujemy tutaj wszystkie pytania dotyczące tylko i wyłącznie dotyczących metody żelowej.

Re: Czas wykonania paznokci żelowych

Postprzez ania.g » 22.08.2010, 16:57

Dokładnie. Dla mnie czas tez jest istotny. Po pierwsze przerobisz więcej klientek więc to tez pieniązki dla ciebie. Po drugie to znam duzo klientek co dały by rade tylko usiedziec godzinke. Na więcej nie maja czasu. Sama bym tak chciała. wiec ten czas moze kiedys sie zmieni. Mam taką nadzieje :-)
Awatar użytkownika
ania.g

Postprzez Wojtek » 09.09.2010, 20:09

wlasnie im dluzej siedziec tym gorzej, a jeszcze trzeba w jednej pozycji siedziec;/
Wojtek

Postprzez ania.g » 05.11.2010, 09:20

Jeszcz ostatnio mam problemy z rękami. Cierpną mi i drgaja. Byłam u neurologa i dał mi jakies leki. cos tam troszke pomogło, ale cierpna mi dalej. Więc to tez pewnie powoduje ostatnio że ten czas jest dłuższy :-(
Awatar użytkownika
ania.g

Poprzednia

Wróć do Paznokcie żelowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości